Tarieven 2023

Het huisje wordt verhuurd van maart tot en met oktober. De huurprijs is voor twee personen, inclusief beddengoed, linnengoed, gebruik van fietsen, roeiboot, kano’s en voldoende nespresso cupjes.  De prijs is exclusief verplichte eindschoonmaak van € 50,-. In juli en augustus is het huis alleen per week te huur, van vrijdag tot vrijdag.

Tarieven laagseizoen (maart/april en oktober)

week (vrijdag- vrijdag)€ 825
midweek (maandag – vrijdag)€ 500
weekend (vrijdag – maandag)€ 500

Tarieven hoogseizoen (mei tot en met september)

week (vrijdag – vrijdag)€ 925
midweek (maandag – vrijdag)€ 550
weekend (vrijdag – maandag)€ 550

Algemene voorwaarden

Na reservering sturen we een bevestigingsformulier met daarin de nodige (betalings)informatie. Na de bevestiging dient binnen 14 dagen een aanbetaling te worden gedaan van 50% van de reserveringswaarde o.v.v. naam en geboekte periode. Pas dan is de reservering definitief. Het resterende bedrag dient twee weken voor de huurperiode te zijn overgemaakt. Is het reserveringsbedrag voor de uiterste datum nog niet overgeboekt dan krijgt u van ons een herinneringsmail. Mocht het reserveringsbedrag dan nog niet tijdig zijn overgemaakt dan vervalt uw reservering.

Annuleren:

Bij annulering geldt 50% van de reissom tot 30 dagen voor de incheckdatum, 75% bij annulering tot 14 dagen voor de incheckdatum en 100% van de reissom bij annulering binnen 14 dagen voor de incheckdatum.

Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten. U kunt natuurlijk, als u de reservering wilt annuleren, vrienden/kennissen voor u in de plaats laten komen.

Wij zijn niet aansprakelijk voor:

Schade en/of letsel ontstaan als gevolg van het verblijf op ons terrein óf gebruik van de in de vakantiewoning geplaatste attributen en/of op het terrein aanwezige faciliteiten zowel binnenshuis als buitenshuis.